Mød Genstart Danmarks Blogger-Bande

Mød Genstart Danmarks Blogger-Bande og deltag i debatten – vi tør sige det, som alle de andre tænker og vil være debat-igangsætter, så kom og vær med!

  • Bloggerbanden er DIT talerør hos Genstart Danmark
  • Blogger-Banden er dem, som tør sige de ting, som måske ikke lige passer ind i de ”almindelige normer”
  • Blogger-Banden er dem, som ikke er bange for at starte en debat
  • Blogger-Banden er dem, som tager emner op som netop optager deres målgruppe
  • Blogger-Banden er fiktive personer, men kendetegner mange af Danmarks borgere
Mød Genstart Danmarks Blogger-Bande

Mød Blogger-Banden:

UKUELIGE ULLA – Ulla er handicappet og sidder i kørestol. Hun går op i de rettigheder, muligheder og udfordringer, syge og handicappede har i Danmark – se Ukuelige Ullas blogpost om Fjernelse af den forældede Gensidige Forsørgelsespligt HER.

HÅNDVÆRKER HANS – er talerør for medarbejderne ”på gulvet”. Han interesserer sig for, hvad der sker på arbejdsmarkedet og vil sætte spørgsmål ved urimeligheder og emner som optager så mange danskere i nutidens Danmark.

LEDIGE LONE – Der findes p.t mange udfordringer for ledige i Danmark og Ledige Lone vil sætte fokus på problemer og udfordringer, man som ledig oplever på vejen gennem systemet – se Ledige Lones seneste blog om stop af dagpenge-tælleren HER

SENIOR SØREN – Er en livsglad pensionist, som stiller krav til at pensionisterne behandles ordentligt. Han er som regel en god og rolig mand, men én ting som kan tænde ham af, er hvis ældre behandles uretfærdigt og uden respekt.

FAMILIEN FRANDSEN – Taler for Familien Danmark om de forhold som optager børnefamilier og alle vores børn. Det kan både være gode idéer til udvikling, men f.eks. også de lidt sværere ting, som skilsmisser, eller dagens skolesystem m.m.

STUDINE SUSSI – er de unges og de studerendes talerør, uanset om det er på skoler eller som lærlinge. Desuden vil der også være emner, som Sussi tager op eller stiller spørgsmål til, som ikke nødvendigvis vedrører uddannelse, men som betyder noget for unge mennesker i dag.

BOSS BITTEN – Som virksomhedsejer og leder ser Boss Bitten tingene fra virksomhedernes side. Virksomhederne er en vigtig del af Danmarks økonomi og Boss Bitten vil komme med kommentarer, oplæg og debatoplæg, som optager virksomhederne.

IVÆRKSÆTTER IVAN – er de små virksomheders talerør og vil fokusere på de mange tiltag, som mange gange gør det meget vanskeligt at starte nye virksomheder op i Danmark – Iværksætter Ivan mener, at iværksættere og små virksomheder bør fokusere mere på det de er bedst til – nemlig at drive virksomhed – i stedet for rigtig mange administrative krav

Genstart Danmark håber, at I alle vil deltage i de kommende debatter når Blogger-Banden tager fat – lad os høre Jeres meninger og holdninger og kom gerne med idéer til emner som Blogger-Banden skal tage op.

Vi håber, at I vil bakke op om Genstart Danmark og støtte os med en vælgererklæring HER og kig da lige ind på vores Facebook side og DEL den – så vi kan få budskabet ud.Mange hilsener fra

Genstart Danmark

Genstart Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sammen kan vi opnå mere end vi kan hver for sig

Nyhedsbrev

Følg os

© 2020, Genstart Danmark - All Rights Reserved.