Hold da op – Hvor er det un-fair!

Faldt lige over en video, fra februar 2020 og er mildest talt forarget over vores Fru Statsminister – Mette Frederiksens – holdning til Gensidig Forsørgelsespligt. 

P.t er der indsamlet 70.000 underskrifter og “Udbetaling Danmark” er, lige nu, i gang med at opkræve tusindvis af kroner, fra rigtig mange af de mest udsatte i Danmark.

Hej - Her er Ukuelige Ulla fra Genstart Danmarkds Blogger-Bande igen!

Waaow – må man sige…. Hun er ikke særlig empatisk, virker på mig som om ren isdronning, men bedøm selv HER

Jeg var så målløs, at jeg satte mig ned og dissekerede hvad hun egentlig siger, for at være sikker på, jeg havde hørt rigtigt:

Direkte foreholdt en eksempel-sag om Maria som er invalidepensionist, som bor sammen med hendes kæreste som er skraldemand, og som bliver trukket op til 7.000,00 kr. om måneden, p.g.a. den forældede Gensidige Forsørgerpligt er Mette Frederiksens svar:

MF: ”Ja, livet kan være svært for Maria – det forstår jeg godt

Ganske få ønsker faktisk at være berørt af denne ydelse!

Arrghhh – for mig grænser det til det nedladende – “man forstår det så godt” – ja, man står jo også i spidsen for en regering, som afviser et borgerforslag fra rigtig, rigtig mange danskere (50.000 første gang).

MF: ”Men den Gensidige Forsørgerpligt bunder i noget snus-fornuftigt

Ja, korrekt, loven var fornuftig i 1925 da den blev indført – og ja, hvis man KAN forsørge sig selv, så skal man da det, men at straffe folk, fordi man er syg og vælger kærlighed (og ikke nødvendigvis fælles-økonomi) – det er bare ikke fair – i Dagens Danmark

MF: ”Den Gensidige Forsørgerpligt går mange år tilbage, og jeg vil gerne stå på mål for den

Ja, snart 100 år og netop derfor, burde den afskaffes, eller i det mindste tilpasses vores samfund, som ikke er det samme, som for 100 år siden, eller? – Men, Mette du kommer jo aldrig til at skulle leve af en invalidepension, vel?

MF: ”Der kan være nogen der kommer i klemme og det har jeg meget stor forståelse for

Jamen, søde forstående Mette, det kan vi jo ikke betale regninger og medicin med, vel? – og hvad nu hvis man ikke har fælles økonomi, som mange ikke har – i nutidens Danmark, hvad så?

MF: ”Men jeg mener at princippet om Gensidig Forsørgerpligt er rigtig og jeg mener, at det skal vi holde ved

Hvad nu hvis det ramte dig, Mette?

Måske ville du skifte mening, hvis du selv skulle leve af en voldsom beskåret invalidepension – fordi hun jo selv lige har valgt kærligheden – men dette kommer aldrig til at ske, p.g.a. din livslange pension, vel? 

Den afviste underskriftsindsamling

Herefter oplyses det, at borgerforslaget (det forslag som har fået allerflest underskrifter) blev afvist af regeringen, p.g.a. at det ville koste Danmark 12,3 mia. kr. – men som Finansministeren siden oplyste, reelt var 460 mio. kr. ???? Hvordan hænger det sammen?

Rigtig mange mennesker har gjort et kæmpe-job, og over 70.000 har nu tilmeldt sig indsamlingen af underskrifter, så de kan forsøge igen, når man når 100.000 underskrifter, samt en masse andre tiltag

Hjælper det så med de underskrifter?

NEJ, sikkert ikke – Det er, for det meste, skønne spildte kræfter, for borger-forslagene bliver jo igen og igen bare afvist af folketinget….. og bliver altså ikke taget alvorligt!!

Hvorfor står interessegrupperne ikke sammen om Fjernelse af Gensidig Forsørgelsespligt?

Det burde jo være selve SAGEN, vi kæmper for – eller?????

Genstart Danmark, har forsøgt at fortælle i flere af de gode forskellige interessegrupper (som f.eks. arbejder for at Fjernelse af Jobcentrene og Fjernelse af den Gensidige Forsørgelsespligt) at vi er et nyt parti og bl.a. har disse emner indskrevet i vores partiprogram og kæmper for at det skal være Fair For Alle!

Genstart Danmark kender systemet indefra og på egen krop, (been there, done that) – men vi er blevet udelukket, blacklistet og bedt om at holde vores mund i disse grupper?????

Hvorfor?

Er det Fair for alle dem som er berørt af den forældede Gensidige Forsørgerpligt?

Hvorfor ønsker man ikke, at de forskellige Facebook gruppers medlemmer, får at vide at der er et nyt parti på banen, som også vil kæmpe for SAGEN?

 Vi står vel stærkere, hvis alle trækker i samlet flok og i samme retning?

Det virker meget mystisk !!!!

For at opnå noget må vi IND i Folketinget

Vi skal ind i Folketinget – og vi skal være mange – for at udrette noget!

Genstart Danmark har ingen farve, og vil arbejde sammen med alle andre, der vi være med til at fjerne den forældede Gensidige Forsørgelsespligt

Genstart Danmark - Fjernelse af Gensidig Forsørgerpligt

Støt os med en vælgererklæring

For at kunne opstille til næste Folketingsvalg skal vi indsamle ca. 20.000 vælgererklæringer – og vi har brug for din hjælp så afgiv din stemme HER.

HUSK – At for at vælgererklæringen skal den godkendes ca. 7 dage efter – noget du vil få besked om i din E-Boks. se vejledning til begge dele på disse link:  “Hvordan man afgiver sin vælgererklæring” og “Hvordan du godkender din vælgererklæring

Dette forpligter dig IKKE til at stemme på Genstart Danmark til valget – men får vi nok vælgererklæringer har vi mulighed for at opstille og forhåbentlig komme ind – så vi kan kæmpe for SAGEN!

Har du spørgsmål til, hvordan man afgiver en vælgererklæring, så se mere på linkene oven over, eller kontakt os på kontakt@genstartdanmark.dk

 

På forhånd tak

Mange hilsener fra

Genstart Danmark

Følg os og DEL gerne på begge vores facebook grupper

Genstart Danmark - Bliv Frivillig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sammen kan vi opnå mere end vi kan hver for sig

Nyhedsbrev

Følg os

© 2020, Genstart Danmark - All Rights Reserved.