Genstart Danmark - Fair for alle

Genstart Danmark vil kæmpe for et Danmark som er mere fair for alle!

Vores nuværende system er over 100 år gammelt, det er tid til en opdatering

De øverste politikere i partierne, har efterhånden mistet evnen til at se, og forstå, de problemer og udfordringer, som foregår lige under deres næse, ude i samfundet.

De ved simpelthen ikke, hvad de skal gøre – og ofte kan det virke, som om de ligeglade.

De er ganske enkelt blevet en del af systemet, og systemet er blevet deres karriere.

De fleste politikere, i dag, vil gøre alt for at få stemmer, som kan holde dem ved magten og sælger gerne ud af deres grundholdninger, hvis det kan fremme deres egen postion.

Genstart Danmark vil have politikere i Folketinget, som har reel erhvervserfaring

Politikere, som har været ude på arbejdsmarkedet, politikere som har mærket systemet, politikere som brænder for at ændre dét som ikke fungerer, og som kan – og tør – tænke ud af boksen. 

Det er dem vi skal have i Folketinget.

Genstart Danmark vil vise vejen

Genstart Danmark vil vise, at der findes en anden vej, hvor alle har mulighed for at have det godt, samtidig med  at systemet bliver enklere.

Slut med hovedløse projekter, som bare dræner kassen, slut med at være EU’s bistandskontor og slut med at gemme sig, for at fremme en politiker-karriere – lad os nu alle tage ansvar. 

Vi er hverken røde, blå eller lilla - Genstart Danmark ønsker det skal være fair - for alle!

Vi skal 180 grader i en anden retning – en retning som sætter borgernes behov først, en retning hvor alle kan være til, på en ordentlig måde, det skal være fair for alle! 

Genstart Danmark er for, og af, medlemmer som kender systemet i dag – arbejderen, den ledige, de unge, de ældre, virksomhedsejeren, iværksætteren, den handicappede, familien – ja alle – der vil være med til at gøre noget – bedre!

I Genstart Danmark har vi mærket på egen krop, hvad der sker og vi véd, hvad der skal til. 

Vi vil kæmpe for at gøre Danmark bedre – så det igen bliver et stad man er stolt af at leve – men det kræver Jeres hjælp – Sammen står vi stærkere!

Vi vil kæmpe for Danmark og borgerne i Danmark. Vi vil  kæmpe for, at det bliver mere fair – for alle!

Det fortjener vi!