Stop nu nedtællingen af dagpenge-retten!

Stop nu nedtællingen af dagpenge-retten!

I disse Corona-tider, hvor virksomheder lukker – eller lukkes ned – har man åbenbart helt glemt dagpengemodtagerne, hvis allerede meget reducerede dagpengeret, tæller ned i en svimlende fart, og det bare er super-svært at finde et nyt job

Er det fair?

Hej – det er Ledige Lone, fra Genstart Danmarks Blogger-Bande

Jeg fatter det bare ikke – vil man virkelig gerne have endnu flere på kontanthjælp, eller i værste fald, en øget chance for at mange må gå fra hus og hjem!!!!

Hvorfor stopper man ikke tælleren på dagpengene – når så mange virksomheder har skruet ned, har fyret folk og arbejdsløsheden bare stiger – i Coronaens navn?

Er det fair at de arbejdsløse – oveni ledigheden – også skal stresse over, at man risikerer at miste retten til dagpenge – uanset hvor meget man prøver at finde, bare én eller anden form for job?

Jo - vi vil gerne arbejde

Der er nok ikke ret meget vi hellere vil – og vi søger med lys og lygte efter jobs – men der er ligesom ikke rigtigt så mange chancer, for virksomhederne kender jo heller ikke reglerne – fra dag til dag!

Var det ikke mere fair, at stoppe dagpenge-tælleren igen, i den periode hvor alle nedlukningstiltagene varer – og lade være med at føje endnu flere bekymringer til denne uholdbare situation?

Og er det fair overfor virksomhederne - Øh nej!

Jeg er sikker på at virksomhederne også er godt trætte af at modtage 100-vis af ansøgninger – hver dag – når de ikke ved, om de selv er købt eller solgt

For er det overhovedet Fair for nogen?

 

Rigtig mange gode hilsener fra

Genstart Danmark

Læs mere i debatten på vores Genstart Danmarks Facebook side HER eller på Facebook siden Genstart Danmark – Afskaf Jobcentrene og den Gensidige Forsørgelsespligt HER

Genstart Danmark - Bliv Frivillig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sammen kan vi opnå mere end vi kan hver for sig

Nyhedsbrev

Følg os

© 2020, Genstart Danmark - All Rights Reserved.